Over het MakersLab

Het Makerslab is onderdeel van Christelijke Onderwijs Groep Vallei en Midden-Gelderland (COG). COG staat voor innovatief leren in samenwerking met bedrijven en maakt geweldig onderwijs mogelijk. Als regionale aanbieder van MBO techniekonderwijs voelt COG zich verantwoordelijk voor een hogere instroom in het techniekonderwijs.

Doen en experimenteren
Het Makerslab geeft een belangrijke invulling aan ons onderwijs. Met de nadruk op doen en experimenteren, in een uitdagende werkomgeving met moderne faciliteiten. Zo halen onze studenten het beste uit zichzelf. Door nauw contact met het bedrijfsleven en regionale instellingen, vergroten we de aansluiting op de toekomstige werkomgeving. We spelen in op de vraag vanuit de arbeidsmarkt en op de beroepen van de toekomst.

Ondernemers
Ook ondernemers zijn van harte welkom om in het Makerslab hun ideeën een stap verder te brengen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de beschikbare hoogwaardige technologieën die anders onbereikbaar zouden zijn voor de kleine en startende ondernemer.

Ontdek het MakersLab, ontdek de maker in jezelf

Geplaatst door MakersLab op donderdag 30 maart 2017

 

Wie zijn we

Sander, Manfred en Jaime zijn de enthousiaste labcoaches en beheerders van het MakersLab. Steve loopt er stage voor de opleiding Mediavormgeving. Wanneer je komt experimenteren in het MakersLab, helpen zij je graag. Afhankelijk van je ervaring bieden ze je passende begeleiding.


Partners

Vanuit een Publiek-Private samenwerking heeft het MakersLab een partnerschap met Knooppunt Techniek en de bedrijven Oceanz en Icr3ate. Een unieke combinatie van onderwijs, ondernemen, kennis, technologie en passie voor techniek.

Logo Knooppunt TechniekLogo TechnovaLogo OceanzLogo icr3ateLogo COG