Over het MakersLab

Het MakersLab is onderdeel van Christelijke Onderwijs Groep Vallei en Midden-Gelderland (COG). COG staat voor innovatief leren in samenwerking met bedrijven en maakt geweldig onderwijs mogelijk. Als regionale aanbieder van MBO techniekonderwijs voelt COG zich verantwoordelijk voor een hogere instroom in het techniekonderwijs.

Maken en experimenteren
Het MakersLab is aangesloten bij de publiek-private samenwerking (PPS) Tech4Food. Hiermee willen we bijdragen aan de versterking van de technieksector in de regio Food Valley. In onze digitale werkplaats om te experimenteren met nieuwe technieken, geven we een belangrijke invulling aan het onderwijs. En we zoeken nadrukkelijk de samenwerking met bedrijven en instellingen, omdat de we aansluiting op de toekomstige werkomgeving willen vergroten. Met de nadruk op doen en experimenteren, ondersteunen we makers om het beste uit zichzelf te halen.

Ondernemers
Ook ondernemers zijn van harte welkom om in het MakersLab hun ideeën een stap verder te brengen. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van de beschikbare hoogwaardige technologieën die anders onbereikbaar zouden zijn voor de kleine en startende ondernemer.

Wie zijn we

Jaime Leal en Elisa van der Burg zijn de enthousiaste labcoaches en beheerders van het MakersLab. Daarnaast springt Xander van Soelen soms bij, bijvoorbeeld bij het begeleiden van grotere groepen. Wanneer je komt experimenteren in het MakersLab, helpen we je graag. Afhankelijk van je ervaring bieden we je passende begeleiding.