Wie zijn we?

Sander van Vliet en Manfred van der Voort zijn de enthousiaste labcoaches en beheerders van het MakersLab. Wanneer je komt experimenteren in het MakersLab, helpen zij je graag. Afhankelijk van je ervaring bieden ze je meer of minder begeleiding.

Sander van Vliet
aanwezig op: dinsdag en donderdag

Na 20 jaar werkervaring in bouwkunde en ICT werd Sander getriggerd door de fascinerende wereld van digitale fabricage. Daarom besloot hij in 2016 om de Fab Academy opleiding te gaan volgen bij FabLab Amsterdam. Daar trainde hij zich in het uitdenken, prototypen en documenteren van projecten met gebruik van digitale fabricagetechnieken. Zo heeft hij zijn uitgebreide ervaring opgedaan met elektronica en machines zoals 3D-printers, vinylsnijders, lasersnijders en CNC-frezen.

Manfred van der Voort
aanwezig op: woensdag en vrijdag

Manfred heeft een brede achtergrond in hardware, ICT, mechanica, 3D ontwerpen en 3D printen. Behalve in deze technische vakgebieden werkte hij ook in de commercie, productontwikkeling en Marketing & Business Development. Manfred heeft jarenlang technische trainingen en workshops ontwikkeld en verzorgd. Workshops verzorgt hij nog steeds op het gebied van Internet of Things. Manfred legt de lat graag een beetje hoog om een fraai resultaat op te leveren van de inspanningen om zelf ‘iets te maken’. Zijn motto daarbij is: “alles komt goed ….. alleen niet vanzelf”.